Activiteiten voor het hospice

Een historische motorrace op zondag 7 mei en een wijn- en spijsavond op dinsdag 16 mei 2017 en alle opbrengsten zijn voor ons hospice!

7 mei: Historische Motorrace
Op zondag 7 mei 2017 wordt er op het bedrijventerrein de Hooge Veenen te Nieuwerkerk vanaf 10.30 uur een Historische Motorrace georganiseerd. De hele netto-opbrengst is voor het hospice, plus datgene wat bezoekers extra geven. 

De toegang is 5,- inclusief programmaboekje.

16 mei 2017: Wijn- en spijsavond
Op dinsdagavond 16 mei 2017 wordt er een wijn- en spijsavond, t.b.v. Hospice IJsselThuis georgniseerd. De locatie van deze avond - die georganiseerd wordt door Theo van Dongen en Margriet Leenman - is Vakgarage Centrum, Adres Westeringdijk 7 te Moordrecht.
Deze avond zal ook een mooi bedrag van de bestellingen van het afgelopen jaar overhandigd worden aan de voorzitter van het bestuur van Hospice IJsselThuis, George Henkens.

Vanaf heden kunt u kaarten bestellen via de site van of afhalen bij De Kaasspecialist, Theo van Dongen in Winkelcentrum de Reigerhof, Nieuwerkerk a/d IJssel. Tevens zijn de kaarten te verkrijgen zijn bij het Hospice zelf.
Toegangsprijs is 14.00 p.p.


vorige pagina