Geslaagde wijn- en spijsavond

Op dinsdag 16 mei 2017 vond de Wijn - en Spijsavond plaats, georganiseerd door de plaatseljke Kaasspecialist Theo van Dongen. Deze keer was de locatie wel een heel bijzondere: in Garage ’t Centrum in Moordrecht zaten we met elkaar in de showroom. Dat was op zich al bijzonder!

Genoten van hapjes en wijnen
Met een kleine 30 mensen hebben we genoten van heerlijke combinaties, mooie hapjes en lekkere wijnen. Aan de voorzitter van het bestuur van IJsselThuis, George Henkens, werd een cheque van € 125,00 overhandigd: het afgelopen jaar ging er bij aankoop van een doos wijn van zes flessen € 3,00 in een potje voor het hospice. En natuurlijk kon er aan het eind van de avond dozen wijn worden besteld.

Deel opbrengst dozen wijn voor IJsselThuis
Bestellen kan overigens het hele jaar door: via www.uwfoodspeciaalzaakonline.nl. Met de code Hospice16 gaat er per verkochte doos € 3,00 naar het hospice.

Het is een fijn gevoel dat de plaatselijke ondernemers ons hospice altijd een warm hart toedragen! Zo worden er regelmatig belangeloos allerlei producten afgeleverd, waar zowel de vrijwilligers als de bewoners uiteraard heel blij mee zijn.


vorige pagina