Hornbach doneert 3.000 aan IJsselThuis

Op 20 november 2013 gingen de deuren van het immens grote filiaal van Hornbach open. Dit op een na grootste filiaal van deze organisatie ligt aan de rand van Nieuwerkerk a/d IJssel en tegen Rotterdam-Nesselande aan. Het is een gewoonte van Hornbach om bij de opening van een filiaal een aantal goede doelen te kiezen. IJsselThuis was een van die goede doelen.

Grote gift 
Om 10.30 uur op de dag van de opening was Hornbach een ware 'ontmoetingsplaats' van personeel en vrijwilligers van IJsselThuis. Daar werden ze hartelijk welkom geheten. De bedrijfsleider vertelde dat Hornbach in de zoektocht naar goede doelen op de website van IJsselThuis terecht was gekomen. Het motto 'Ik kan je niet beter maken, maar ik kan wel proberen ervoor te zorgen dat je je wat beter voelt' raakte de medewerkers van Hornbach. Vooral vanwege het feit dat de organisatie met vrijwilligers in de thuissituatie én in het Hospice waarde toevoegen aan het laatste stukje van het leven. De keuze voor IJsselThuis was dus snel gemaakt.

Uitje in de lente
En het bestedingsdoel, een uitje in de lente voor vrijwilligers, werd volledig ondersteund! Het hoeft geen betoog dat iedereen zéér blij en verrast werd met het bedrag van deze gift: € 3.000.

Dank aan de vrijwilligers die zijn meegegaan! Samen zo'n gift in ontvangst nemen is geweldig.vorige pagina