IJsselfair Groot Succes!

Vrijwilligers van hospice IJsselThuis organiseerden in restaurant De Viergang een verkoopfair en workshops ten bate van het hospice. Talloze eigen gemaakte sfeerartikelen, snuisterijen, speelgoed, tassen, sieraden, kaarten en andere producten gingen grif van de hand. Er was een workshop voor het maken van herfstdecoraties.

Ook voor wie een keer een nekmassage wilde ondergaan of een mandala wilde tekenen, was er plaats. De ongeveer 300 bezoekers toonden zich stuk voor stuk onder de indruk van de goede kwaliteit van de producten, de gastvrije locatie en het enthousiasme van de vrijwilligers. In totaal was de opbrengst rond de € 3.000. Een geweldig bedrag!

Bestuur en coördinatoren van de Stichting IJsselThuis zijn erg blij met dit initiatief van de vrijwilligers. Maar dat niet alleen. Het om niet beschikbaar stellen van restaurant De Viergang en de belangenloze materiaalbijdragen van winkeliers ervaren zij als een blijk van waardering voor de ondersteuning die in en door hospice IJsselThuis wordt verleend aan mensen in hun laatste levensfase. Hospice IJsselThuis heeft duidelijk een functie in de gemeente Zuidplas.


vorige pagina