Rommelmarktcommissie schenkt 1000 euro aan IJsselThuis

Op zaterdag 19 mei 2012 is in Nieuwerkerk a/d IJssel de jaarlijkse rommelmarkt gehouden. Met grote inzet van veel vrijwilligers is er weer een grote opbrengst behaald, waar de rommelmarktcommissie dankbaar voor is.
Carola Alblas van de rommelmarktcommissie heeft - in afstemming met IJsselThuis - laten weten de deskundigheidsbevordering voor de vrijwilligers een mooi bestedingsdoel te vinden. Vrijwilligers nemen een cruciale rol in binnen de organisatie IJsselThuis.

IJsselThuis biedt haar vrijwilligers een opleiding palliatieve zorg aan opdat zij zorg, service, aandacht en kwaliteit kunnen bieden naar bewoners in het hospice, cliënten thuis en hun familie en naasten. Er start in september een nieuwe cursus en geïnteresseerde vrijwilligers kunnen zich laten informeren op 27 augustus van 10.00 tot 11.30 uur in de Batavier. IJsselThuis zorgvrijwilligers kunnen tijdens de week en/of weekenden diensten draaien in het hospice en zo een betekenisvolle bijdrage leveren. Sfeerproeven kan. Vanaf oktober zal ook een kleine groep vrijwilligers in interne opleiding volgen voor het voeren van informatiegesprekken en het geven van presentaties.


vorige pagina